Kontakt​

Kontakt

Podjetje: Bent Excellent d.o.o.

Davčna številka: SI40712095

Naslov: Dragomelj 82, 1230 Domžale, Slovenija

Domača stran: www.easytracker.si, www.bent.si


Dragomelj 82,
1230 Domžale

Naročite sledenje vozil

Na podlagi prejetega povpraševanja vam bomo na vpisan elektronski naslov poslali bolj podrobno ponudbo za izbrani paket. V primeru izbora “START paketa” vam po plačilu predračuna po pošti pošljemo sledilno napravo, uporabniški dostop in navodila za montažo. 

 

* Pri paketu “Start” je skupni strošek odkupa sledilne naprave z dostopom za prvo leto 149 EUR.  Za vsako naslednje leto se obračuna podaljšanje storitve v višini 58,80 EUR. Cene so na vozilo in ne vključujejo DDV.

 

O nas

EasyTracker je produkt IT oddelka podjetja Bent Excellent.

Podjetje Bent Excellent d.o.o. obstaja od leta 1971 in ima poslovalnice v Domžalah, Zagrebu, Splitu, Beogradu ter Sarajevu ter skupno preko 50 zaposlenih.

V oddelku EasyTracker skrbimo za spremljanje telemetričnih podatkov vozil ter optimizacijo voznega parka. Celotni program je del našega lastnega razvoja, ki ga vedno dopolnjujemo ter razvijamo skladno z novimi smernicami.

Naše izkušnje glede gps spremljanja vozil segajo že pred letom 2003, ko smo razvili produkt EasyTracker za sledenje naših lastnih službenih vozil. S trženjem in prodajo storitve EasyTracker pa smo začeli leta 2007.

Poleg svetovalcev in programerjev imamo za na voljo tudi lastne serviserje, ki skrbijo za vse strokovne montaže, premontaže, servise in demontaže sledilnih naprav.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte, da se pogovorimo o vaših potrebah in željah, da skupaj najdemo za vas najprimernejšo rešitev.

 

Podjetje: Bent Excellent d.o.o.
Naslov: Dragomelj 82, 1230 Domžale, Slovenija

Domača stran: www.easytracker.si, www.bent.si

PIŠITE NAM